WhatsApp Us Now 0162369318

News

Home / News
#perhatian Kepada Peminat Jamu Moden.

#perhatian Kepada Peminat Jamu Moden.

#PERHATIAN KEPADA PEMINAT JAMU MODEN.

Korang selalu terbayang Kalau orang sebut jamu kan? Alamak rasanya dah lah pahit,aroma Herba lagi lah.Akak tau korang tak pandai amalkan jamu-jamu ni.Sebab Akak pun macam tu!!!😂
.
.
.
Tapi since ada anak kedua ni memang badan dan rasa lain.Serios tak macam dulu tau,dari segi dalaman apalagi memang out😏 Ini satu pengalaman yang bagus untuk share,korang yang bersalin tu nanti kene jaga betul-betul.
.
.
.
✅ Angin dalam badan- rasa letih tak bertenaga
✅ Miss P lembik tak pejal macam dulu
✅ Masaalah keputihan - dulu tak ada
✅ Kulit kusam
.
.
.
Haaa...korang risau kan? Mestilah wanita sangat risau dengan keadaan macam ini.Apalah artinya body lentik kulit putih gebu Kalau dalaman Tak sihat.
.
.
.
=====================
Kenalkan sahabat baru wanita masa kini QUENNA MIRACLE
=====================
💊mengatasi keputihan dan bau hanyir
💊melambatkan proses penuaan
💊mencerahkan kulit seluruh badan dengan extract YIS (pitera) yang 8 kali lebih kuat berbanding glutathione
💊melangsingkan badan dan buang angin dlm badan
💊anti penuaan,mencantikkan kulit
💊mengelakan dari penyakit
💊mengatasi masaalah dalaman wanita
💊 menegangkan payudara dan punggung
💊menguatkan otot faraj dan mengetatkan kembali faraj
💊melancarkan sistem dalaman badan
💊mengawal selera makan
💊mencegah pembiakan pra kanser
💊merangsang pengeluaran hormon yang dapat melancarkan peredaran darah dan kitaran haid.
💊membuang toxin dalam badan
💊 menyeimbangkan hormon dan mengatasi depressi
💊 menambah tenaga dan kecergasan
💊meningkatkan metabolisme
💊mencantikkan kulit
💊melangsingkan dengan cara menegangkan otot
.
.
.
Dan banyak lagi yang anda bakal nikmati Dalam jamu tablet berperisa berry ini.

Kandungan Produk Yang semula jadi Menjanjikan Kesan Yang Terbaik dan selamat untuk Anda..

Amacam,,,best kan korang?
Hari ini ada stock lagi,tapi esok tak tau lagi.Sekarang kami terima tempahan bertali arus.

WHATSAPP 016 236 9318 (Lynn)
WHATSAPP 016 236 9318 (Lynn)
WHATSAPP 016 236 9318 (Lynn)

#QuennaMiracle

Sign Up For Our Newsletter