WhatsApp Us Now 0162369318

News

Home / News
#perhatian Bagi Wanita Yang Nak Kekal Cantik Dan

#perhatian Bagi Wanita Yang Nak Kekal Cantik Dan

#PERHATIAN BAGI WANITA YANG NAK KEKAL CANTIK DAN MUDA.
.
.
.
Best kan Kalau keluar orang selalu tegur dah kawen ke? Huh Jangan jeles ok...!!!!
.
.
.
Kami memang ambik port khusus bab ni,bukannya apa lepas bersalin badan otomatic tak macam dulu.
.
.
.
Cepat lenguh-lenguh,cepat masuk angin,lesu tak bertenaga,kulitpun akan kusam tak bermaya?itu dulu lah.
.
.
.
Semua masalah seperti di atas boleh di RAWAT janji nak berusaha ok..!!
.
.
Mari kita RAWAT diri
Mari kita RAWAT dalaman
Mari kita RAWAT luaran
.
.
===================
T E S T I M O N I
===================
Baru 3 hari consume jamu ni,keputihan akak semua keluar .Memang terbaiklah Nak order lagi 2 botol. Puan Farah Cheras
.
Cakap pun segan,hihihii..hari ke 2 makan jamu ni hubby tegur lain mcm...cepat kesannya..dah semakin rajin untuk berdua dengan si dia 🙈nah hasilnya 8 minggu preggy 😊"Puan wawa kedah "
.
Alhamdulillah , xpenah lg rasa bdn best mcmni, selalunya bgn pg bhgn pinggang mesti sakit sbb anak menyusu malam... kentut miss V pun dah hilang selepas amalkan jamu ni.
Nanti nk repeat oder - Puan Nasuha Perak
.

Akak nak 3kotak , puas hati betul ngan jamu. Sebelum ni si dia selalu kata lembik, now dah asyik kata makin pejal dan thight.Kulitpun makin cerah berseri.Puan Alia Perak
.
=-=-=-=-=-=-=-=-=
APA TU JAMU Moden QUENNA MIRACLE?
=-=-=-=-=-=-=-=-=
🍃Jamu moden QUENNA MIRACLE ialah jamu yg dirumuskan utk penjagaan lengkap luaran & dalaman wanita.
Hanya yang pernah ber QUENNA sahaja yang tahu betapa berkesan nya Jamu Moden ini.
.
.
Kami memang cipta khas Jamu moden ini untuk wanita berkerjaya yang penting Kan kesihatan dan kecantikan Tapi tak suka dengan bau-bau herba.Jadi jamu moden ni dapat uolls bawa kemana sahaja tanpa orang sedar yang ini ialah jamu.
.
.
Kami tidak terlalu memfokuskan mengenai kelebihan dalam hubungan suami isteri, tapi ianya lebih menyeluruh sebagai penjagaan kesihatan dalaman dan kecantikan luaran.Kerana kami tahu, ramai lagi di luar sana yang sudah merasakan diri tidak lagi menarik selepas mendirikan rumahtangga dan melahirkan anak.
.
.
JAMINAN KAMI, SEAWAL 1-3 HARI,!!!

BERMINAT!!
==============
HARGA : RM109.90
==============
Free T-shirt exclusive QUENNA
** POS ISNIN- JUMAAT**
.
WhatsApp segera “QUENNA ” ke 016-236 9318
WhatsApp segera “QUENNA ” ke 016-236 9318
WhatsApp segera “QUENNA ” ke 016-236 9318
.
.
Ataupun komen PM di ruangan komen,admin akan contact uolls secepat mungkin.

#quennamiracle

Sign Up For Our Newsletter